Herôme neglelak er alt, hvad du behøver til dine negle

Trænger neglene til kærlig pleje? Døjer du med bløde negle, der nemt knækker, eller negle der spalter og flosser? Der er heldigvis hjælp at finde! Du kan både få velholdte negle samt i et smukt enten naturligt skær eller i lige den farve, der passer dig. Herôme neglelak har hele pakken, så du hurtigt og nemt kan sige farvel til de slidte negle og få et sundt og professionelt look. På den måde kan du hurtigt blive klar til både arbejde, festen eller hygge med vennerne.

Herôme er kærlig pleje til dine negle

Døjer du netop med de omtalte problemer med dine negle? Eller vil du bare gerne passe ekstra godt på dem? Så er Herôme et meget godt bud. Det er et hollandsk mærke, som specialiserer sig i neglepleje og bliver brugt verden over. Produkterne går ind og reparerer neglene i dybden, så dine negle hele tiden har et sundt look.

Derudover finder du naturligvis alle neglelakkerne i en masse smukke farver. Der er både de kraftige, som den røde, hvis du gerne vil have et fremtrædende look. Der findes også de svagere nuancer i blide toner, som skaber et mere blødt og roligt look. Hvad end du har lyst til at udstråle, finder du hos Herôme neglelak på Nicehands.dk. Det kan også være, at du er til en anti aging neglelak, som indeholder et fantastisk mix af vitaminer og giver neglen en masse fugt, som forebygger, at neglen ikke spalter. Derudover udjævner den også ujævnheder og riller i neglen. Denne lak giver en smuk glans til dine negle og får dem til at fremstå yngre og sundere.

Få det hele i et sæt – og mere til

Du kan få det hele, som du vil have det på Nicehands.dk med for eksempel en pakkeløsning fra Herôme – og disse fås også i et stort udvalg af farver. I en pakkeløsning får du et komplet manicuresæt. Og faktisk betaler du kun for to produkter, men får hele tre med i sættet. Du får alt, hvad du skal bruge til den komplette manicure; flotte vellakerede negle, som samtidigt giver pleje til dem. Produkterne tørrer hurtigt og skaller ikke af. I sættet får du 10 ml perfect nail contour, 10 ml natural nail colour og 10 ml protection top coat.

Find en masse mere inspiration og gode råd til pleje af dine negle på Nicehands.dk.