Hold styr på slipsesamlingen

Holder du af at gå med slips, og er din samling efterhånden kommet op på et antal, der gør det vanskeligt at holde styr på dem? Med en slipsebøjle i træ fra Hugo P har det aldrig været nemmere at skabe sig overblik over en god bunke slips, og samtidig have nem adgang til dem i garderobeskabet. Find det enkle design på Hugo P’s hjemmesiden og bestil den online – dit næste skridt til en mere organiseret garderobe.

Slips til hverdag og fest

Slips er en klassiker, der aldrig lader til at gå af mode. Derfor er det heller ikke så underligt, at de findes i et overvældende antal af farver, størrelser, mønstre og variationer. Nogle designs egner sig til jakkesættet, mens andre egner sig til den afslappede skjorte.

Orden og overblik i garderoben

Har du fået samlet en god bunke slips gennem årenes løb, kan det være svært at danne sig overblik. Måske har du dem liggende sammenrullede i en skotøjsæske, eller måske hænger de på en line i skabet. En stor slipsesamling kan hurtigt komme til at skabe uorden i garderoben, og derfor er det smart med en eller flere slipsebøjler.

Hæng fem slips på hver siden af bøjlen, og få det perfekte overblik over dine slips.