Holdbar vandkop til din hest

Vand er uundværligt for alle levende væsner på denne jord. For at skabe et lækkert og sikkert staldmiljø er det derfor vigtigt at investere i funktionelle og robuste vandkopper til din hest. Den rette vandkop kan skrue op for trivslen og trygheden i din stald. Hos Staldinventar er vi forhandlere af forskellige slags vandkopper, og der er med garanti en, som passer til lige præcis din stald og dine behov.

Kulden kan komme an

Når vinteren står og banker på, kan sprængte vandrør og frosne vandkopper være ikke kun irriterende, men også farligt for din hest. Du kan sikre en god og nemmere vinter for dig og dine heste ved at investere i en frostfri vandkop til hest. Det at vandkoppen er frostfri gør også at den holdere i længere tid, da kulden ikke er nedslidende på den. I løsdrifter er frostfrie vandkopper det perfekte valg til at komme godt igennem vinteren.

Den perfekte vandkop

Det er som sagt vigtigt at vælge en vandkop, som passer til din hests behov. Hos Staldinventar forhandler vi det anerkendte og populære staldmærke, der hedder La Buvette. La Buvette har flere forskellige slags vandkopper, som for eksempel i rustfrit stål med rørventil og større vandkopper, så flere heste kan drikke på samme tid. Lige meget hvad ønskerne er til din vandkop, så har vi dem her hos Staldinventar.

Råd og vejledning

Hvis det at købe vandkop er lidt nervepirrende og har du brug for råd og vejledning, så tøv endelig ikke med at henvende dig til os. Vi har mere end 30 års erfaringen indenfor branchen og deler hellere end gerne ud af vores erfaring. Kontakt os allerede i dag og vid at du får den bedste vejledning på markedet indenfor staldbranchen.