Hos AJscooters.dk finder du et bredt sortiment af hjul til dit løbehjul

Rigtig mange, både børn og voksne, elsker at køre på løbehjul. Dette både som transport, som leg eller som trick løbehjul. Et løbehjul er mange ting, og derfor er det også vigtigt at have de rigtige hjul på dit løbehjul.

Hos AJscooters.dk fører de et bredt udvalg af alle slags hjul til løbehjul. Dette fra førende brands som Anonymous, Lucky, Eagle, Root, River og flere. Dermed kan du finde de rette hjul både, hvis du skal køre over længere distancer, men også hvis du dyrker freestyle.

Når du køber nye hjul til løbehjul skal du være opmærksom på at disse normalt kommer uden kuglelejer, og at du skal tjekke om den diameter på hjulene du vælger, skal passe til at kunne monteret på din forgaffel og dit deck. Du skal desuden vælge mellem forskellige hårdheder målt i PU-værdi. De bløde anbefales til parkridning og de hårde til at køre på gaden. Desuden kan løbehjul fås i to forskellige bredder. Standard er 24 mm, men der findes breddere løbehjul på 30 mm, der giver mere grib, mere fart og bedre kontrol. Under alle omstændigheder finder du lige præcis det, du skal bruge hos AJscooters.dk. Både hjul men også alt andet til du skal bruge for at dyrke din sport.