Hos Dollardog kan du få funktionelt tilbehør til dit kæledyr

DollarDog er både en fysisk specialforretning beliggende i Helsinge, men også en e-mærket-certificeret webshop. Her tilbydes et meget bredt og dybt sortiment indenfor kvalitetsmærker til hunde og katte. Dette omfatter blandt andet mærker som Hunter, Hurtta, Pet-Joy, ezy dog, WOOFF, DOG GONE SMART, Fransk Wouapy, Canagan, Petcarer, Buster Nina Ottossen og mange flere. Du kan vælge blandt alt i hundemad, kattemad, hundesenge, halsbånd, liner, skåler, plejeprodukter, foder, godbidder, hundetegn, tasker, legetøj, dækkener og meget andet.

Specielt et stort udvalg af foder udviklet med fokus på rene råvarer, ingen tilsætningsstoffer og økologi plus træningsgodbider er de specialister i hos Dollardog.dk. Du kan få foder fra de førende producenter på området. Foder der kan få din hund til at tabe de overflødige kilogram, få bedre energi, komme af med den dårlige pels, slippe for kløe og irriteret hud. Du kan spare penge på dyre dyrlæge besøg, og du kan få en hund med glade øjne, blank, skinnende pels, indre styrke og som får stærke og sunde knogler og dermed lever længere.

Hos DollarDog har de indledet et samarbejde med Rigtig Hundemad, som er førende, når de gælder både råt kød og fuldfoder. Uanset om du vælger at fodre med tørfoder som en del af din hunds måltid eller helt at fodre på råt behøver det ikke være kompliceret. Dette kan du i øvrigt enten gøre dagligt eller efter behov. Ved at fordre med råt fuldfoder stimulere du din hund på en helt naturlig måde, og du tilfører den vigtig næring som man ikke kan opnå ved tørkost.

Men generelt er Dollardog lavet for dem, hvor det at have en hund er en livsstil. Du kan vælge blandt et imponerende udvalg at produkter til din hund, og du har mulighed for at skabe de optimale muligheder for dine dyr generelt. Du opnår bedre trivsel for dig og dit kæledyr via Dollardog.dk