Hvorfor epoxy gulve er et oplagt valg

Epoxy gulve har rigtig mange fordele. For det første er epoxy gulve anvendelige både i industrien og i det private. Det har længe været en foretrukket gulvtype i industrien på grund af den slidstærke kvalitet og holdbarhed. I industrien lider gulvet ofte under overlast og belastning, så et slidstærkt gulv er i høj kurs. Derudover er gulvet også meget rengøringsvenligt, da det er fugefrit og har en helt glat overflade og så er de skridsikre og derfor oplagt på arbejdspladser, hvor sikkerheden gerne skal være i top. Gulvene er altså også rykket ind i de private hjem og ses i blandt andet garager, køkkener og badeværelser.

Epoxy gulve til dig

Hos neocoating.dk kan du få epoxy gulve til både det private brug og industrien. De tilbyder et flot og funktionelt gulv, som kan anvendes lige hvor du ønsker. Du får også en masse forskellige farver at vælge imellem, samt specialdesignede løsninger, som passer præcis til dit behov. Epoxy gulve er over dobbelt så stærke som beton gulve og gør det dermed til den stærkeste gulvløsning, der findes. Især derfor er der mange industrier og erhverv som bruger epoxy gulve. Med rengøringen er der ikke meget at komme efter. Den kan nemlig nemt klares med en gulvvaskemaskine, rengøringsmoppe eller ved at spule med varmt vand. Hvilken rengøringsmetode der passer til dig, kommer selvfølgelig an på gulvarealet og hvor du har epoxy gulve henne.

En imødekommende forhandler

Det er vigtigt for neocoating.dk at imødekommende dine forventninger, ønsker og behov. Uanset hvilke krav du stiller til epoxy gulve i forhold til lyddæmpning, skridsikkerhed eller andet, er de leveringsdygtige. De har over 20 års erfaring i branchen, konkurrencedygtige priser og garanti på deres gulve.