Hvorfor skal jeg købe en sansegynge til mit barn?

Det er vidst ingen hemmelighed, at bevægelse gyngende og vuggende bevægelser, får mange børn til at falde til ro. Så når barnet er ked af det eller utilfreds, er der behov for noget, som nemt og hurtigt kan få ham eller hende til at finde roen igen.

Her er sansegyngen ganske enkelt eminent. Sansegyngen er ophængt i et punkt, hvilket gør, at gyngen kan lave tre fordelagtige bevægelser – frem og tilbage, fra side til side og snurren rundt. Netop sansegyngens behagelige bevægelser har en påvist, gavnlig effekt på barnets vestibulærsans, som giver den en bedre balance og indlæringsevne til gavn senere i livet. Og så er den ikke mindst sjov, for de små banditter at lege i!

Den originale sansegynge

Den originale sansegynge, som den fås hos Abcleg.dk, måler 96 cm i diameter og kan bære op mod 200 kg – eller hvad der svarer til max. fem dejlige unger. Snorelængden kan variere alt afhængigt af, hvor gyngen skal påmonteres og om det er til inden- eller udendørsbrug. Skal den hænge udenfor skal det typisk et forlængerstykke til, da den oftest bør hænge en smule højere.

En god idé er at placere gyngen 20 cm over gulvhøjde, så små rollinger, selv kan kravle ind og ud af sansegynge. Det kan også bruges i et mere roligt omfang til mindre børn, der endnu ikke selv kan komme ind og ud.

Sansegyngen fås også i en mere robust udgave til institutioner, der kan klare en belastning på op til 500 kg. Vigtigt er det altid at benytte en rigtig gyngekrog – og ikke kroge fra fx tøjsnor – da gyngen skal kunne sidde forsvarligt fast.

Med en sansegynge giver du de små adskillige timers sjov og behagelig gyngen til en overkommelige pris. Den originale sansegynge hos Abcleg.dk fås således fra kun 699,-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *