Ib Laursen

Inden for brugskunst og interiør i skandinavien er Ib Laursen en trendsætter, der ikke er til at komme udenom. Firmaet Ib Laursen har eksisteret siden 1971 og siden da været i konstant udvikling. Der holdes skarpt øje med tidens tendenser for på den måde at være på forkant – det er essensen i Ib Laursen. Sloganet “tendence of life” siger det hele. Hos Ib Laursen vil man gerne være et skridt foran og på den måde tilbyde kunderne betagende produkter, som kan noget særligt. Ib Laursen er et gammelt familiefirma, der holder til ved Ribe. Passionen for interiør og exteriør boligindretning har holdt ved lige siden 1971, og Ib Laursen har i dag deres eget kvalitetsstempel. 

Ib Laursens produkter er brugskunst med sjæl. Hvis du vil give dit hjem personlighed, sjæl og charme, så vil du helt sikkert falde for Ib Laursens sortiment. En indretning med ting fra Ib Laursen emmer af hygge – og så passer tingene perfekt ind i den nordiske, skandinaviske stil

 

 

Indretning med sjæl 

Den smukke brugskunst fra Ib Laursen er ofte udsmykket med veludførte detaljer. Ib Laursens univers er farverigt, hyggeligt, romantisk og charmerende – og så har brugskunsten en tidløshed, som vil passe ind i alle indretninger og bringe glæde i mange år frem. Ib Laursens produkter er også fyldt med betagende kontraster og farvespil. Den romantiske stil skaber varme i ethvert hjem, så hvis en hjemlig og hyggelig atmosfære ønskes, er det bare med at kigge på Ib Laursens udvalg.

Hos Mosters skur finder du et stort udvalg af især køkkenprodukter fra Ib Laursen fra serien Mynte. Køkkenserien fås i fem forskellige basisfarver, og hver sæson diskes der op med nye farver og nye modeller til det eksisterende sortiment. Køkkenserien er smuk, farverig og samtidig funktionel – her er alt fra kander til kopper, skåle, fade, brødbokse, bestikbakker og meget mere.

Ib Laursen udmærker sig ikke blot inden for køkkenprodukter, nej, du finder alt, hvad du skal bruge i indretningen for at skabe et hyggeligt hjem. Lanterne, knagerækker, ure, bløde puder og tæpper, billeder, spande, spejle og kurve og meget mere kan udgøre de små, men vigtige detaljer i dit hjem. Ib Laursen har en forkærlighed for materialer i zink, metal og træ, som gør, at du kan sammensætte materialerne på din helt egen måde for at opnå det ønskede stiludtryk. Du kan gå efter den romantiske, rustikke, moderne eller landlige stil – i Ib Laursens sortiment finder du alt, hvad du skal bruge for et opnå et stilsikkert udtryk.