Ikke bygget til at stå på en hylde

Klar, parat, start! Med en fjernstyret bil kan fartdrømmene udleves. Traxxas står bag nogle af de mest realistiske og velkørende modeller på markedet, der lader føreren opleve både optimal fart og kontrol. Med fjernkontrollen i hånden og en af bilmodellerne susende hen over jord, asfalt eller ude i terrænet, er der mange timers sjov at hente som fører af en fjernstyret bil.

Da Traxxas blev etableret i 1986 var det med den målsætning, at tilbyde modelbils-entusiasterne en god køreoplevelse, der var så lettilgængelig, at man ville kunne tage bilen ud af kassen med det samme, sætte batterier i og køre. Noget, der ikke var almindeligt på dette tidspunkt, hvor man ofte var nødt til at samle bilerne først. Traxxas kaldte denne oplevelse RTR, som står for Ready-to-run eller siden det mere tempofyldte Ready-to-race. Det er stadig denne oplevelse firmaet ønsker at skabe for førere af fjernstyrede biler overalt i verden.

RCfun.dk fører et stort udvalg af biler fra Traxxas. Her er noget for enhver smag. Både hurtige formel 1-racere, monstertrucks og ikke mindst de utroligt realistiske og meget flotte kopier af klassiske og ikoniske bilmodeller som Ford GT og Ford Mustang.
Med modellen Traxxas Funny Car Force Team TQI 2,4 GHz kan man få en superrealistisk racerbilsfornemmelse. Denne drag racer-model gør sig bedst på et glat underlag, som asfalt eller lignende, men så er man også klar til at race.
Den største del af Traxxas’ modeller er dog nok de mange forskellige typer off-roadere. Bygget til at forcere al slags terræn kan disse fjernstyrede modeller gå gennem grus, skovbund, mudder og ligefrem sne. Skal man prøve en virkeligt terrængående model, der endda kan køre i al slags vejr takket være sin vandtætte elektronik, skal man prøve Traxxas Big Foot No. 1.

Fart, sjov og spænding venter med Traxxas, som producerer modelbiler, der ikke er bygget til at stå på en hylde!