Industri kaffemaskiner der opfylder dine kaffebønner

Op til 100 kopper i timen

Danskerne har efter sigende det tredjestørste kaffeforbrug i verden. Det betyder, at der skal brygges rigtig kopper af den gyldne drik rundt om i Danmark. Dette kræver solide industri kaffemaskiner, der kan levere mange kopper kaffe inden for ganske kort tid. Med vores industri kaffemaskiner får du et produkt, der kan brygge op til 100 kopper kaffe i timen, uden at det går ud over kvaliteten.

Både maskiner og tilbehør

Hos Nordisk Storkøkken er vi leverandør af lige netop de industri kaffemaskiner, du har brug for. Uanset om det er på kontoret, i restauranten eller et helt tredje sted, så er vi leveringsdygtige i lige netop de kaffemaskiner, der opfylder jeres ønsker og behov. I vores sortiment af industrikaffemaskiner finder du både den klassiske filterkaffemaskine, en fuldautomatisk espresso maskine eller en smart kaffestation. Så uanset om dine gæster foretrækker en klassisk sort kop kaffe, en caffe latte eller en cappuccino, så har Nordisk storkøkken lige de maskiner, der er brug for hos jer. Til vores industri kaffemaskiner sælger vi også tilbehør, der forbedrer kaffeindtagelsen. Du kan for eksempel finde en smart kop-varmer i vores sortiment. Dette produkt sikrer, at dine gæster altid får den bedste oplevelse, når du skænker kaffe til dem.

Leverandør til det sønderjyske kaffebord

Nordisk Storkøkken holder til i Haderslev i Sønderjylland. Herfra er vi leveringsdygtige til det sønderjyske kaffebord, som ikke bare består af mange forskellige typer kager, men også kræver mange gode kopper kaffe, som vores industri kaffemaskiner gerne leverer. Men vi strækker os også langt ud over vores landsdel. Vi leverer nemlig vores produkter til hele landet på brofaste øer. Dine bestillinger af industri kaffemaskiner får vi bragt til din kantsten på lige den adresse, du måtte ønske. Herfra er det bare om at komme i gang med kaffebrygningen. Med vores solide industri kaffemaskiner får du de bedste produkter til at kunne servere en vellykket kop kaffe.