Industriservice – rengøring og rensning af industriel karakter

Har du en virksomhed, der har behov for industriel rengøring af den helt store slags, og ved du ikke helt, hvor du skal henvende dig? Norva24 er et godt bud – her finder du nemlig en af Skandinaviens førende industrivirksomheder med mange års erfaring indenfor industriel rengøring af svært tilkommelige områder. Løsningerne er fleksible og tilpasses den enkelte virksomhed, så du får lige præcis det, du har brug for.

Ydelserne indenfor industriservice er blandt andet:

– Rengøring af olietanke

– Betonspuling

– Slamsugning for industrien

– TV-inspektion af svært tilgængelige områder

– Tankrensning

– Kemisk rensing

– Sugning af granulat og andre tørstoffer

– Gravesuger

Er det noget helt andet end ovenstående, du har brug for ift. industrirengøring, så tøv ikke med at kontakte Norva24 – der er gode chancer for, at I kan finde en løsning til dit problem. 

Landsdækkende service

Norva24 er en sammenslutning af lokale kloakvirksomheder, der agerer i fællesskab – i Danmark tidligere kendt som ISS Kloak- og Industriservice. Og selvom hovedsædet ligger på Sjælland, så tilbyder virksomheden landsdækkende service. Det kan de gøre netop på grund af de mange lokale virksomheder, der har indgående kendskab til netop deres område; de kender markedet og tilpasser sig hurtigt, når behovet opstår.

Industriservice – for store og små

Når man siger industriservice, så får man hurtigt en følelse af, at man skal være en ret stor virksomhed for at drage nytte af Norva24’s ydelser – men sådan er det ikke. Virksomheden løser både små og store opgaver, og alle er velkommen i forretningen. Sloganet er: Vi hjælper altid!

Virksomheden har samlet mere end 500 medarbejdere i Danmark, Sverige og Norge, de står klar 24 timer i døgnet og har en omfattende og moderne vognpark. I porteføljen af virksomheder, Norva24 allerede har hjulpet, er blandt andet forsyningsselskaber, kraft/varmeværker, medicinalproducenter, entreprenørvirksomheder, olieraffinaderier, transportvirksomheder og mange flere – og der er gode chancer for, at de også kan løse din opgave.