Inspiration: Sådan holder du frokost med stil

Har du inviteret familie eller venner over til den helt store frokost, men ved du ikke helt, hvordan du sikrer dig, at den sidder lige i skabet? God mad er selvfølgelig den første del, der skal være til stede, men det er ikke alt. Værtskabet betyder også meget, og vi kommer her med nogle tips til, hvordan du kan holde frokost med stil.

Klassiske platter til frokosten

Lad os være ærlige: Ingen gider et koldt frokostbord med tallerkener i nordiske farver, når der skal samles mandfolk til dansk hygge. Nej, vælg du hellere her platter som eksempelvis Piet Hein platter, hvor du får klassisk dansk design, der gør sig rigtig godt til ting som påskefrokost. Det betyder bare noget, hvordan bordet tager sig ud, når gæsterne kommer nemlig.

Der skal snaps på bordet

Hvis du med inspiration i ovenstående skal holde påskefrokost og et gået med platter, som passer til dette, så skal der også være snaps på bordet – og helst flere med forskellige smage. Snaps er danskerdrikken nummer 1, når foråret banker på døren og silden står på bordet. Prøv eventuelt en med smag af dild, hvis du gerne vil udfordre de klassiske smage lidt.

Gør arrangementet formelt med dresscode

Vil du gerne sikre dig, at din frokost bliver mere end bare mad og så hjem igen? Så lav en dresscode for frokosten, fordi det fortæller folk, at der virkelig bliver gået op i, hvordan selskabet tager sig ud i sin helhed. Folk vil forberede sig mere, og når de lægger den energi i det, så bliver de typisk også længere.