Inspirerende foredrag til freelancere, drømmere og rejselystne

Foredrag er noget helt særligt: De kan være med til at få dig til at gå fra salen i en opløftet stemning, der gør, at du får lyst til at gå ud og gøre noget ved dine hængepartier. Når foredragsholderen kan rejse jorden rundt, have en sej freelancekarriere og gøre det, som hun drømmer om, så kan du da også. 

Hvis det er sådan en foredragsholder, I leder efter til jeres bibliotek, højskole eller forsamlingshus, er det en god ide for jer, at I ser nærmere på Millespeak.dk. Mille, der holder foredragene, har levet et liv, der er meget anderledes, end det som de fleste af os lever: Hun har boet i Spanien med sin familie i flere år og har derefter rejst jorden rundt med sin mand og deres to børn. Samtidig har hun freelancet som speaker på for eksempel reklamer og lydbøger. 

Mille har udviklet tre fascinerende og spændende foredrag ud fra sine erfaringer med at bo i udlandet, arbejde som freelancer og ikke mindst med at følge sine drømme. Det er foredrag, der vil give tilhørerne blod på tanden i forhold til at udleve deres drømme – lige meget hvad de så end måtte være. 

Du kan for eksempel booke et foredrag, der handler om at rejse jorden rundt med sin familie. Der er sikkert mange forældre, der drømmer om at have mere tid sammen med deres børn, og en rejse jorden rundt er netop med til at gøre, at I kan få mere tid sammen. Du kan høre om både de gode og de besværlige oplevelser ved at rejse jorden rundt med børn. 

Leder du i højere grad efter et foredrag, der virkelig er med til at give tilhørerne et spark bagi og få dem til at tage deres liv op til genovervejelse, kan foredraget Bliv Modig – opnå det, du gerne vil, være det rigtige. Det er netop et foredrag, der handler om, at livet er her og nu, og at du skal være modig for at få de ting, som du gerne vil have.