Julemaden til julefrokost i Nordsjælland

Så sidder man der til julefrokost i Nordsjælland og tænker på, at det egentlig ville have været nemmere at bestille julemaden udefra til at starte med.

Julemaden er nemlig omgærdet med traditioner, konformitet og genkendelighed for mange mennesker, og hvis man er en broget skarre, der er sammensat til en julefrokost, som kunne være i firmasammenhæng, i foreningen eller sportsklubben, så man kan næsten være sikker på, at ikke to mennesker har samme opfattelse af, hvad der skal være af udvalg på julebordet af julemåltidsvariationer.

Så har personalet eller alle medlemmer i klubben brugt oceaner af tid forud i køkkenet derhjemme med at kreere store portioner af alverdens julekreationer, og så ender man med, at resultatet ikke smager godt, fordi man ikke er vant til at lave så store portioner af den samme ret, eller også vælger man en billig løsning og køber noget færdiglavet mad, der bare skal varmes op.

Det vil nok næppe falde i god jord, hvis alle medlemmer til julefrokosten har lagt samme beløb og brugt forskellig tidsaspekter på at udføre deres gerninger til julebordet, og så slipper nogle folk “let”.

Vi foreslår faktisk, at hvis du skal have det bedste ud af din julefrokost i Nordsjælland, så skal du tage fat i Festmad.dk. De har mange variationer af julemiddage, hvor der nok skal være mange ting, der passer til den kræsne julegane.

Så kan tiden til julefrokosten og planlægningen dertil også bruges på aktiviteter, der ryster gruppen bedre sammen.

En julefrokost, om det er sammen med kollegaer, venner eller familie, er ofte en lettere løssluppen forestilling, hvor tøjlerne får lov at falde lidt mere end vanligt, så de tilstedeværende er mere opstemte end normalt på at prøve anderledes udfordringer og lære hinanden bedre at kende, end man ellers vil have tid og mulighed for under mere formelle og dagligdags rammer.