Køb dit næste juletræ i rødgran

Står du og leder efter et smukt juletræ til en god pris, som findes i mange forskellige størrelser? Lige meget om du leder efter et lille billigt juletræ til hjørnet i stuen eller om du leder efter et massivt juletræ i landsbytorvet, så er en rødgran en eminent løsning til dig. Hos Lynge Nielsen Juletræer Engros forhandler vi rødgran og meget mere i den bedste kvalitet. Bestil dit juletræ hos os allerede i dag.

En kæmpe blandt nåletræerne

En rødgran er et utroligt smukt træ, som i naturen kan blive op til 40 meter højt og vokser i helee 40-45 år. Det er populært på grund af dens kegleform og dens ranke udtryk. Rødgranens grene vokser i en smuk og tæt krans rundt om den flotte dybbrune, rødlige stamme, som senere bliver en smuk kobberfarve. Danskerne har også i årevis inviteret den smukke gran ind i deres hjem til jul og pyntet det.

Din forhandler af juletræer

Søger du et juletræ men ikke lige i rødgran, så kan du hos Lynge Nielsen Juletræer Engros også finde de smukke Nordmannsgran juletræer, som med dens mørkebrune bark og tætte, smukke nålebesatte grene har været en stor favorit som danskernes juletræ i mange år siden den kom hertil i midten af 1800-tallet. Du finder altså med andre ord lige præcis den type juletræ, som du står og leder efter hos Lynge Nielsen.

Råd og vejledning

Står du og skal til at bestille en kæmpe og smuk rødgran hjem til landsbyen eller skolegården og er du i tvivl om, vedligeholdelse, størrelse, levering eller noget helt tredje, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står klar ved telefonen og over mail til at besvare dine spørgsmål.