Køb en elektronisk kodelås til privaten eller arbejdspladsen og slip for nøgleproblemer

Mange kender den irriterende fornemmelse af at have glemt en nøgle eller smækket sig selv ude. Ligeledes vil mange kunne genkende det ubehagelige i at have udleveret en nøgle til nogen, som ikke har leveret den tilbage. Med en elektronisk kodelås som adgangspunkt er disse problemer fortid.

Elektroniske kodelåse ses ofte i erhvervslivet, men efterhånden også i mange private hjem. Grunden til dette er at kodelåsen har fordele begge steder. I erhvervslivet er der ofte en strøm af skiftende mennesker, der skal have adgang til de samme kontorer eller bygninger. Her er en elektronisk kodelås smart, fordi koden kan ændres lige så snart nogen skal nægtes eller gives adgang til bygningen.

En kodelås er smart til hjemmet, fordi der også her, i mindre grad, kan være flere der skal kunne komme ind. Hvis blot hjemmets beboere kan huske koden, skal de aldrig mere huske en nøgle. Og hvis man har brug for at give håndværkere adgang i en begrænset periode, kan man ændre koden i denne periode, og ændre den tilbage så snart arbejdet er overstået.

Øg sikkerheden og fleksibiliteten i hverdagen med kodelåse

Kodelåsen kan også sættes op til at have andre funktioner, såsom at åbne og lukke garageporten, tænde og slukke lyset med mere. Udover at være multifunktionel, er en kodelås også et meget sikkert system. Du undgår at uvedkommende kan få fat i en nøgle og skaffe sig adgang til dit hjem.

Desuden er døråbningsrelæet placeret på indersiden af døren, så man ikke kan manipulere med opsætningen for at skaffe sig adgang. Du kan installere op til 10 forskellige koder, som har varierende længde. Jo højere længde, jo højere sikkerhed opnås.

Kodelåsen er nem at bruge, og har en indbygget diodelampe, som lyser tastaturet op når det er mørkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *