Køb Heatlets træpiller 6 mm på Jyskbiobrandsel.dk

På Jyskbiobrandsel.dk finder du Heatlets træpiller 6 mm i premium kvalitet til konkurrencedygtige priser. Træpillerne leveres i poser á 10 kilo, hvilket gør dem nemme at håndtere, når der skal fyldes nyt brændsel i træpilleovnen. Denne størrelse er blevet yderst populær, da de fleste træpilleovne kan rumme nøjagtigt 10 kilo, hvorfor en pose netop rækker til en opfyldning, og man derfor slipper for at have rester til at stå fremme. Premium kvaliteten er markedets bedste, og når du vælger denne type træpiller, får du et effektivt produkt med en brændværdi på minimum 4900 kWh/ton og en lav askeværdi på kun 0,39 %. Den lave askeværdi vidner om de store besparelser, du gør dig, når du investerer i kvalitetsrige træpiller med en høj brændværdi.

Hvordan fremstilles træpiller?

Heatlets træpiller 6 mm er fremstillet af savsmuld fra nåletræer – primært fra typerne fyr og gran, og savsmuldet leveres altid fra de samme savværker, som Heatlets har fuld tillid til. Træpillerne fremstilles således, at savsmuldet presses sammen under tryk og tilsættes en smule vand for at gøre træpillerne så kompakte som muligt. Vandindholdet i det færdige produkt udgør maksimum otte procent.

Certificerede træpiller til under tre kroner kiloet

Jo nyere din træpilleovn er, jo højere krav stilles der til træpillernes udformning, som på overfladen skal være glat og ensartet. Dette er du garanteret, når du vælger træpiller af mærket Heatlets. Heatlets træpiller 6 mm leveres på paller med 90 poser på hver. En palle koster under 2500 kroner på Jyskbiobrandsel.dk, hvilket giver dig en kilopris på langt under tre kroner. Alle Heatlets’ træpiller er naturligvis ENplus-certificeret. Premium træpillerne har certificeringen A1, hvilket betyder, at de lever op til de krav, som er opstillet af det uafhængige råd European Pellet Council.

Derfor skal du vælge Jysk Biobrændsel som din leverandør

Der er mange gode grunde til, at du skal vælge os som din leverandør af biobrændsel. De vigtigste har vi samlet her:

  1. Bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser
  2. Gratis professionel rådgivning på telefon +45 76 69 00 10 og mail sp.foder-og-energi@mail.dk
  3. Gratis fragt til alle brofaste adresser. Træpillerne stilles som udgangspunkt i din indkørsel
  4. Mulighed for placering af træpiller efter ønske til en merpris på 100 kroner per palle
  5. Kort leveringstid på to til fem hverdage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *