Køb Nilens Jord make up hos cremedelacremeshop.dk

Leder du efter make up, som både er produceret under miljø venlige forhold, er allergi venlig – det vil sige – uden kunstige tilsætnings stoffer og allergi fremkaldende kemi – og selvfølgelig til at betale? Så bør du prøve Nilens Jord. Nilens Jord er et af de første kosmetik mærker, som blev produceret uden parfume og andre tilsætnings stoffer, som kan være farlige for huden ved daglig brug. Mærket blev grundlagt i 1982 af ægteparret Lars og Berit Jacobsen, som satte sig som deres mission at skabe bæredygtig, natur baseret make up tilpasset de skandinaviske hudtoner. Grundlæggerne holdning var – og er stadig – at man ikke bør tilføje unødvendige tilsætnings stoffer til produkter, som skal bruges i ansigtet, og som skal kunne bruges til hverdag såvel som til fest. Derfor finder du hverken parfume eller parabener i produkter fra Nilens Jord.

Nilens Jord produktserien tæller alt, hvad du har brug for på dit make up bord: Foundation, øjen skygge, læbestifter og læbe blyanter, diverse børster, pudder kvaster, svampe og penne til påføring af foundation, pudder, øjen make up, læbestift og blush, øjen make up fjerner, eye liner, negle lak, og selvfølgelig den helt unikke Nilens Jord bronzer.

Nilens Jord er på én gang en klassiker inden for hudepleje og make up, og en nyskabende virksomhed, som stedse fornyer og forbedrer deres produkter og deres brand. Du finder Nielsn Jords produkter i alle velassorterede materialister, stormagasiner og special butikker – og nu også i Creme De La Creme Shops online butik på cremedelacremeshop.dk. Og det til særdeles konkurrence dygtige priser! Hvis du vælger at købe Make up eller tilbehør fra Nilens Jord online på cremedelacremeshop.dk, sparer du en pæn portion penge i forhold til hvis du vælger at købe de tilsvarende produkter i en fysisk butik. Og hvis du køber for over 299,- kr., får du oven i købet fri levering direkte til døren!