Kombinér træning og afslapning med en swimspa

Træning og afslapning er hinandens modsætninger, og er derfor typisk ikke noget, man tænker, kan kombineres. Hvor træning får kroppen op i gear, hjælper afslapning med at få kroppen ned i gear.

Selvom man ikke skulle tro, at træning og afslapning kunne kombineres i ét, så er det altså muligt – og det er det med en swimspa.

En swimspa kan både bruges til at svømmetræne og den kan bruges som en jacuzzi. Spaen har en indbygget funktion, hvor det er muligt at starte en svømmestrøm, der kan justeres alt efter hvor hård modstand, man ønsker. Træning i vand er oplagt, hvis du ønsker at blive en bedre svømmer, at blive stærkere, eller ønsker at lindre eventuelle smerter, du skulle have. Derudover kan spaen bruges som jacuzzi, når du ønsker at slappe af. Her har du mulighed for at få en lækker massage, der kan få kroppen til at slappe fuldstændig af efter træning eller efter en hård dag.

Hvorfor swimspa i stedet for swimmingpool?

Swimspaen har en lang række funktioner, der gør den mere fordelagtig at investere i frem for en swimmingpool. Som sagt er der to muligheder med en swimspa; at svømmetræne og at bruge den som jacuzzi. Derudover vil swimspaen også kunne bruges året rundt, da vandet heri bliver varmet op. Dette er ikke muligt med en pool, hvor vandtemperaturen er som lufttemperaturen. Dermed vil du kunne få glæde af din swimspa hele året rundt, hvilket du ikke på samme måde kan med en swimmingpool.

Er du vild med at svømme, og er du en livsnyder, der sætter pris på en god gang massage, så er en swimspa den helt perfekte investering for dig. Du får en to-i-en løsning, som du kan få glæde af hele året rundt, og det er et køb, som du med garanti ikke vil fortryde.