Komfort for klienter og behandlere med massagebrikse fra Acupunctureshop.com

Alle behandlere – uanset om der er tale om praksis inden for fysiurgisk massage, wellness massage, fysioterapi, akupunktur, zoneterapi eller kranio sakral terapi – kender behovet for en god og solid massagebriks. Det er alfa og omega for en vellykket behandling, at klienten ligger behageligt og stabilt. Hvis lejet er ustabilt, og for eksempel rykker sig under massge eller anden for for kropslig terapi, vil klienten ikke føle sig tryg, og det vil gøre behandlingen vanskelig at gennemføre. Det er ikke befordrende for modtagelse af terapeutisk behandling, at man føler sig utryg og ikke kan slappe ordentligt af imens.

Denne tryghed opnås bedst ved at vælge en massagebriks, der for det første er fremstillet i solide og slidstærke materialer. Dette sikrer, at massagebriksen kan tåle at blive anvendt i flere timer dagligt år ud og år ind, uden at det sætter sig som skævheder, der kan medføre ustabilitet. For det andet skl briksen have de nødvendige indstillingsmuligheder. En massagebriks, som ikke kan indstilles optimalt, kan være skadelig for behandleren, da de ergonomiske krav ikke bliver mødt. Samtidig kan det være lkilde til stor ubehag for en klient, at massagebriksen ikke understøtter kroppen maksimalt under behandlingen.

Hos acupunctureshop.com finder du et stort udvalg af massagebrikse i høj kvalitet, som alle overholder standardkravene til massagebrikse og mere til. Finske Lojer er blandt vore flagskibe – fabrikanten er kendt for at fremstille massagebrikse, som på samme til er særdeles stabile og super holdbare. Alle massagebrikse fra Lojer er udført i materialer, som kan modstå slid, og holde til mange timers daglig anvendelse og de utallige justeringer, man som behandler foretager hver dag.

Hos Acupunctureshop.com finder du også andre mærker og fabrikanter, som er leveringsdygtige i lækre og holdbare massagebrikse, herunder CAIR, BTL /MedHelp, Weelko, ErgoStyle og Naggura. Du finder også alt nødvendigt tilbehør som for eksempel nakkestøtter, hjul, armlæn, ansigsstøtter og papirholdere til massagebriks.