Lenovo Thinksystem servere til din virksomhed

Hvis du ønsker dig skræddersyede modeller indenfor servere, som opfylder lige præcis din virksomheds behov til punkt og prikke, så er Lenovo Thinksystem servere bestemt noget for dig. Hos Arrow forhandler vi de anerkendte servere og kan guide dig i, hvilket system din virksomhed ville nyde bedst af.

Lenovo er førende på markedet

Lenovo er et af de bedste mærker at investere i, når man kigger efter nye servere. Med Lenovo Thinksystem servere er du garanteret de mest eminente x86 servere, der findes på markedet. Thinksystem serverne er designet med øje for at have en stabil drift, så du ikke skal have ondt i maven i løbet af arbejdsdagen, om dine servere performer godt nok.

Fokus på sikkerheden

Med Lenovo Thinksystem servere er der fokus på sikkerheden. Den befinder sig på det maksimale sikkerhedsniveau, som er det anerkendte C-TPAT Tier3. Serverne har et utal at performance rekorder, blandt andet SQL og VMware, som yder kontrol og overvågning af serverne. Med en Lenovo Thinksystem server er du altså garanteret en server, som er designet til at bekæmpe hacking og cyber terrorisme, og som holder dit data sikkert. På den måde kan du også øge trygheden rent digitalt i din virksomhed.

Anerkendt i hele verden

Lenovo er et yderst eksemplarisk mærke at investere i. Det er blandt andet en internationalt anerkendt mærke, som er leverandør til nogle af de førende High Performance Computing installationer i hele verden. Lenovo leverer hurtigt servere til hele verden og holder sig opdateret på nyeste trends. Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad Lenovo Thinksystem servere kan gøre for dig og din virksomhed, så tøv endelig ikke med at kontakte os hos Arrow. Vi er en af Danmarks førende IT-distributører, og vi står klar til at hjælpe dig.