Lite-house.dk – skaber lys i dit hjem

Når du skal vælge belysningen indenfor, handler det om mere end blot valget af lamper. Det handler lige så meget om lyset og pæretypen. Hvis du bevidst bruget lyset, forbedre det dit indeklima og kan give en bedre udnyttelse af rummet. Lamper og lys er nemlig et væsentlig, men ofte overset element for klimaet indenfor. Man glemmer nemt, at et rum kan ændre karakter, når man ændre belysningen. Om sommeren tænker vi ikke så meget over belysningen i boligen, fordi der er nok dagslys på vores breddegrad den halvdel af året. Men i vinterhalvåret bliver lyset pludselig virkelig vigtigt. Her får det stor betydning for vores brug af hjemmet og for vores mentale sundhed.

Hvad er god belysning?

Som regel hænger de fleste lamper i hjemmet med nedadrettet lys forholdsvis centralt i rummet. Det betyder, at selvom vi har flere lamper, kan rummet stadig føles mørkt. I eksempelvis en stue med flere nedadrettet lys, kan det give en fornemmelse af, at rummet er mindre, og der er lavere til loftet. Det sker, fordi lyset ikke kommer ordentligt ud i hjørner og på overflader.

En god tommelfingerregel er, at det er godt at blande flere slags lamper og lyse i et rum.

I dag har flere af vores rum ofte flere funktioner. Her har vi behov for, at der både er lys til at kunne orientere os, og lys til de forskellige arbejdsstationer. Derfor kan det være godt at kombinere både arbejdslys og rumbelysning. Desuden kan der være behov for stemningsskabende lys.

Og det er her, Lite-house.dk kommer ind i billedet. Her kan du nemt finde den lampe du søger, for de har et umådeligt bredt udvalg af lamper. Både til indendørs og udendørs brug i høje kvaliteter fra førende producenter på markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *