Mangler I et alsidigt sted til dine næste fotograferinger?

Så bør I kigge nærmere på Raa Studio Aarhus, der er et udlejningsstudie med beliggenhed i Risskov. Med dets 300 kvm2 og nogle steder op til 8 meter op til loftet, så er det, det perfekte sted til både store og små fotograferingsopgaver. Rummet indbyder til leg med kreativiteten, og I vil helt sikkert finde jer inspireret af det alsidige lokale.

I dagligdagen drives Raa Studio Aarhus af fotografen Sanne Berg, der i hverdagen benytter kontoret sammen med to andre fotografer. Studiet har siden september 2018 været åben for udlejninger, og de udvikler hele tiden på det, derfor vil I også finde, at det er et kreativt miljø at komme ind i.

Leje af spændende fotostudie til gode priser

Ønsker I at leje studiet, kan det lade sig gøre til nogle ganske fornuftige priser. Priserne varierer afhængigt af tidsrum og hverdag og weekender. De er som følger:

  • Dagspris i hverdagen: 3500 kr. eks. Moms
  • Dagspris for lør- og søndage: 2000 kr. eks. Moms
  • Aftenpris i tidsrummet kl. 19.00-23.00: 1200 kr. eks. Moms

Alle priserne inkluderer kaffe, the og kakao fra studiets selvbetjeningsmaskine samt kolde vand fra køleskabet. Derudover finder I også tøjstativ samt make-up pladser til afbenyttelse. Studiets 4×4 meters store port muliggør desuden, at I kan medbringe jeres egne materialer – næsten uanset hvad det måtte være.

Tag kontakt i dag og få de perfekte rammer til fotograferingen

I kan ringe eller skrive til dem, eller benytte kontaktformularen på hjemmesiden, hvor I også kan se lidt billeder af lokalet. I kan selvfølgelig altid komme med forespørgsler på ting og materialer ved bookingen, det meste kan lade sig gøre. Der er faste priser på leje af diverse udstyr – det er blot at fortælle dem, hvad I har brug for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *