Marguerit øreringe i et væld af forskellige stilarter

Der findes vist ikke noget smukkere end at pryde sine ører med søde marguerit øreringe, der kan bringe smil på de fleste læber. Hos Kranz & Ziegler finder du et smukt udvalg af søde margueritter, der kan bæres året rundt. De er perfekte som gave til hende du holder af eller din mor, søster, veninde eller bare som forkælelse til dig selv. Udvalget hos Kranz & Ziegler favner bredt, og du kan finde et væld af forskellige stilarter. Der er derfor rig mulighed for, at du kan finde et par, der falder i lige netop din smag. Du kan både finde øreringene i et simpelt og feminint udtryk, men også et råt udtryk med masser af kant. 

Smukt udvalg af margueritter hos Kranz & Ziegler

I udvalget af margueritter hos Kranz & Ziegler kan du først og fremmest finde de klassiske margueritøreringe som ørestikker i forgyldt og hvid i to forskellige størrelser. Udvalget byder dog også på margueritørestikker i sølv med hvid emalje på bladene, som er perfekte til dig, der ønsker nogle øreringe, der er enkle og fine. Du kan også få dem i sort og sølv, som har et mere råt udtryk, der bryder med det søde.

Kranz & Ziegler tilbyder også en udgave med tre margueritter i sølv, der kravler op langs øret, hvilket skaber en yderst flot effekt. De er stilrene, men stadig med kant. Du kan også få dem i forgyldt sølv, hvis du ønsker et mere smukt og feminint udtryk. 

I udvalget kan du også finde marguerit earcuff med en kæde, hvor du kan vælge imellem sølv, mørkt sølv og forgyldt. De udfordrer den klassiske marguerit og udstråler kant og personlighed. Du kan også få dem uden kæde, som eksempelvis kan sammensættes med andre margueritter. Hvis du i stedet er til kædeøreringe, så kan du også finde det hos Kranz & Ziegler, som netop også tilbyder marguerit kædeøreringe i både sølv og forgyldt, men også mørkt sølv hvis du ønsker et mere råt look. 

Klik ind på hjemmesiden og find de øreringe, der passer til lige netop det, du søger.