Moderne anatomiske modeller til undervisning og demonstration

Inden for forskellige sundhedsfaglige retninger som for eksempel medicin, paramedicin og kirurgi anvendes anatomiske modeller i den grundlæggende undervisning. Det samme gør sig gældende for uddannelser inden for kropsbehandling som for eksempel kiropraktik, fysioterapi, osteopati, zoneterapi og lignende.

Anatomiske modeller er et must, når de organiske og mekaniske sammenhænge i det menneskelige legeme skal visualiseres i forbindelse med undervisning eller instruktion. Med en korrekt anatomisk model kan eleverne eller de studerende lave egne øvelser, og få en fornemmelse af, hvorledes menneskekroppen er skruet sammen. Det, at modellerne er i live 3D, giver dem en stor fordel frem for billederne i diverse lærebøger, og bringer de studerende tættere på virkeligheden.

Find anatomiske modeller i højeste kvalitet og nøjagtighed hos Scandidact

Hvis du leder efter de helt rigtige anatomiske modeller til dit auditorium eller din praksis, kan du finde et stort og særdeles varieret udvalg af modeller i den online shop på scandidact.dk. Den komplette selektion af anatomiske modeller tæller blandt andet kraniemodeller med didaktiske angivelser af kraniepladerne på den ene side, afgrænset ved hjælp af farver og med numre svarende til den medfølgende nomenklatur. Kraniemodellerne fås også med diverse muskel markeringer, og kan adskilles i tre dele: Kraniebase, kalot og underkæbe.

Derudover kan du finde modeller af hele larynx området – det vil sige, mund, næse, svælg, spise- og luftrør – diverse led (for eksempel skulder, albue eller knæ) og selvfølgelig den klassiske model af en gravid uterus. Som noget helt særligt fører Scandidact også MICROanatomy modeller, som gengiver udsnit eller tværsnit af organer, som for eksempel nyren, samt modeller, som beskriver sygdomstilstande i organer og indvolde. Og Scandidact fører også de helt moderne anatomiske torso modeller, som er fremstillet i transparent silicone, hvor igennem samtlige organer og knogler er synlige. Ud over de anatomiske modeller kan du hos Scandidact også finde plancher, plakater og anskuelsestavler, som beskriver de enkelte dele af menneskets anatomi ud fra et didaktisk perspektiv, for eksempel til anvendelse ved undervisning i akupunktur. Her anskueliggøres kroppens meridian system og akupunktur punkter, og plakaten kan med anvendes som henvisning eller som opslagsværk.

Scandidact – når du ønsker høj kvalitet

Scandidact er en dansk virksomhed, som blev oprettet i 1969 af konservator Ole Nielsen med det formål at sælge laboratorieudstyr og apparatur til uddannelsesformål og forskning. I maj 2011 overdrog Ole Nielsen sit livsværk og forretning til den nuværende ejer, Børge Rye, og Scandidact har siden etableret sig som markedsledende inden for branchen. Klik ind på scandidact.dk og find en state of the art anatomisk model.