Nicolas Vahe

Nicolas Vahe er et dansk brand, som er blevet yderst populært i løbet af de seneste par år. Det er der flere gode grunde til. For det første producerer Nicolas Vahe nogle skønne produkter, der indbefatter både lækre gourmetsalte, pesto, kaffe, søde sager og mange andre skønne lækkerier samt enkelte items til køkkenskabet. For det andet er lækkerierne altid pakket smukt ind i flotte beholdere, og det unikke design får produkterne til at pynte i ethvert køkken og på spisebordet. 

Især de forskellige salte fra Nicolas Vahe er utroligt lækre. Alle saltene består af kvalitetssalt tilsat forskellige urter og krydderier, så de får hver deres særprægede smag. Prøv eksempelvis varianten parmesan og basilikum, som har en karakteristisk duft og smag. Den gør sig forfærdeligt godt på pastaretter og pizza, og sætter virkelig prikken over i’et. En anden populær variant er rødbede og skalotteløg, som især er god til salater, og som i øvrigt har den pæneste lyserøde farve – en perfekt værtindegave. De skønne salte kommer i dekorative og praktiske kværne, som både kan kværne fint og groft. 

De små syltetøjsglas med nytænkte typer af marmelade eller “jam” som det hedder i Nicolas Vahe universet er også særligt populære. Her findes mange spændende smagsvarianter med eksempelvis appelsin og tomat eller passion og kokos. 

Produkterne fra Nicolas Vahe er fremstillet af de bedste råvarer og kvaliteten er altid i top. Derudover er de som regel meget nytænkende og overrasker med spændende smagskombinationer. Derfor henvender de sig til alle, som er interesserede i at give sine smagsløg en god og ny oplevelse. De gør sig også utroligt godt som gaver enten sat sammen eller hver for sig. 

Hos Pindhus.dk findes et stort udvalg af dejlige produkter fra Nicolas Vahe, og man kan mixe og matche som man har lyst, eller bare købe et enkelt produkt.