Øg din sikkerhedsfølelse med et stomibælte

Et stomibælte kan være en rigtig god idé til dig, som ønsker at få mere sikkerhed i din hverdag, når du bærer rundt på en stomipose. Et stomibælte holder din stomipose på plads, når du bevæger dig, hvilket især er godt, hvis du har en aktiv hverdag eller dyrker sport. Lad et stomibælte gøre dit liv langt lettere.

Et trygt og aktivt liv

Hvis du dyrker sport eller bevæger dig meget i din hverdag kan det være yderst nyttigt at gøre brug af et stomibælte. Stomiposens klæbeevne kan til tider fejle, når man bevæger sig meget, men med et stomibælte, holder du stomiposen på plads. Du undgår herved unødvendige eller ubehagelige lækager på tidspunkter, hvor du ikke kan tage ordentligt hånd om det. Med et stomibælte kan trygt gribe din ketcher eller dine løbesko eller hoppe på cyklen og trygt begynde at bevæge dig.

Gode råd til sportsudøveren

Udover at investere i et stomibælte, er der andre ting, du kan gøre som sportsudøver med stomi for at gøre dit liv nemmere. Det er en god idé at skifte stomiprodukt før og efter du udøver sport samt at anvende et støtte eller kompressionsbind. Vær sikker på at du bruger kantsikring til at holde klæberen på plads. Hvis du svømmer er det især vigtigt, at du skifter dit stomiprodukt to timer før, du kommer i vandet. Hvis du fægter kan et stomiskjold være en utrolig nyttig idé for at undgå at komme i uheldige situationer.

Brava stomibælte

Det nye stomibælte fra Brava er eminent til alle kropsformer og er ekstremt fleksibelt og behageligt. Du kan læse meget mere om stomibæltet lige her.