Økologi kan også være tøj

Hos babynature.dk sættes der en ære i at forhandle babyudstyr, legetøj og tilbehør, der er uskadeligt for børnene og deres omgivelser. Man har nøje udvalgt mærker og varer, der indeholder mindst mulig kemi og har det mindst mulige ressourcespild. Dét er deres indfaldsvinkel på at forhandle økologiske produkter til dig og dine børn.

Det kan være lidt af jungle at begive sig ud i, når vi forældre skal vælge udstyr og legetøj, som vores små poder skal omgive sig med i timevis. Men må antage, at de fleste forældre ikke ønsker at udsætte deres børn for produkter, der er skadelige, og hos babynature kan du være sikker på, at de har gjort deres yderste for finde de gode, økologiske ting for dig. De forhandler bl.a. mærkerne Engel, Cam Cam, EZPZ, DISANA, ÖkoNORM, N-Sleep, VivaTex, LunchBots, Klean Kanteen, Müsli by Green Cotton.

Af børnetøj har babynature et fint udvalg af undertøj, body’er, bukser, bluser og dragter i skøn kvalitet og mest afdæmpede farver. Dit barn kan altså blive klædt på fra inderst til yderst. Skønt legetøj af bl.a. træ er også at finde samt et stort udvalg af tilbehør, som fx stofbleer, klude og hagesmække. Tag et kig på de lækre produkter – et sted hvor man kan stole på, at alting er i den skønneske, økologiske orden.