Olholm.dk – leverandør af værnefodtøj til det danske erhvervsliv

I Danmark ser vi stadigvæk desværre på årlig basis en alt for stor mængde arbejdsulykker, som skyldes manglende beskyttelse. På mange arbejdspladser inden for de tungere og farligere hverv i brancher så som bygge- og anlæg, industri og produktion samt værksted og lager er beskyttelses beklædning påkrævet. Og her er ikke kun tale om hjelme, men også arbejdshandsker, beskyttelsesbriller, og selvfølgelig værnefodtøj.

Værnefodtøj er den officielle fælles betegnelse for fodtøj, som beskytter foden imod for eksempel tunge, nedfaldende emner, ekstrem varme eller kulde, eller udskridning på glatte eller fedtede overflader. Der kan være tale om sikkerhedssko, sikkerhedstøvler eller sikkerhedssandaler med forskellige former for bekyttelse indbygget, afhængig af, hvilken branche og hvilket arbejdsområde, fodtøjet retter sig imod.

Visse former for værnefodtøj er forsynet med sømværn i sålen, som beskytter imod spidse genstande, man kunne risikere at træde op i foden gennem sålen. Stort set alle former for sikkerhedsfodtøj, som anvendes i bygge og anlægs branchen er forsynet med en solid tåhætte, som beskytter forfod og tæer. Tåhætten kan være fremstillet i metal eller kunststof, og er ofte suppleret med ekstra forstærkning i svangen, som skal forhindre skader på foden ved fastklemning.

Så er der sikkerhedssko til brug i miljøer, hvor statisk elektricitet er ilde set, for eksempel laboratorier med følsomt udstyr, eller værksteder, hvor man er omgivet af brandfarlige væsker og dampe. Til disse tilfælde kan du finde sikkerhedssko med antistatisk sål. Og så er der de skridsikre sko til personale, som befinder sig på gulve, som kan være glatte, våde eller fedtede, for eksempel køkken personale eller sundhedspersonalet på klinik eller hospital.

Find sikkerhedssko til alle brancher hos Ølholm Safety

Som arbejdsgiver er det dit ansvar at stille passende værnefodtøj til rådighed for dine medarbejdere. Og er du i markedet efter de gode sko, støvler eller sandaler til formålet, kan du med fordel kigge forbi olhom.dk. Ølholm Safety har i over fire årtier forsynet det danske marked med værnefodtøj i højeste kvalitet, og har siden 2004 fungeret som total leverandør af sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedssandaler til erhvervslivet i Danmark.

Hos Ølholm Safety finder du udelukkende sikkerhedsfodtøj fra kvalitets brands så som Airtox, Brynje, Cofra, Elten, Euro-dan, Grispot, Heckel, Lavoro, HKSDK, Noknok, Jalas, Puma, Oxypas, Sievi, Safety jogger, Uvex, Terra, Solid Gear, Sixton, Sanita, Sika, Sixton, Terra og Vismo – producenter, som står 100% inde for den høje kvalitet og super innovative standard i alle deres produkter. Se det fulde udvalg på olholm.dk