Opbevar dine nøgler sikkert og forsvarligt

Hvis du gerne vil opbevare dine nøgler på en forsvarlig måde, kan en nøgleboks med kode være en genial løsning. Du kan vælge blandt flere forskellige mærker og modeller. På den måde kan du bedst finde den nøgleboks, der passer bedst til dine behov og dit hjem.

Fordelen ved at vælge en nøgleboks med kode er, at flere mennesker kan have adgang til de samme nøgler. Det er en stor fordel både i hjemmet, på arbejdspladser, sportsinstitutioner og meget andet. Blandt andet er en nøgleboks med kode også meget udbredt blandt folk, der lejer enten deres sommerhus eller bolig ud.

Skift koden ud igen og igen

Når du vælger en nøgleboks med kode, kan du ændre koden igen og igen. Hvis nøgleboksen derimod var med nøglen, vil du være nødt til at skifte hele nøgleboksen ud, hvis du eksempelvis tabte nøglen dertil. At du har mulighed for at ændre koden, gør også nøgleboksen særligt velegnet på en arbejdsplads, hvor der i sagens natur er relativ hyppig personaleudskiftning.

Eksempelvis i restaurantbranchen, hvor mange arbejder, mens de er studerende. Når en ansat stopper, kan koden blot blive ændret. Det er nemt og effektivt.

Genial opbevaring af ekstranøgle

Særligt på hjemmefronten kan det være en stor fordel med en nøgleboks, hvor der kan opbevares en ekstranøgle. Med nøgleboksen undgår du at skulle placere ekstranøglen et sted, hvor en potentiel tyv også kan få fat på den. Blandt andet under dørmåtten.

I stedet kan du opbevare ekstranøglen i boksen. Det giver dig og din eventuelle familie en langt større tryghed i hverdagen. I skal hverken bekymre jer om at glemme nøglen til huset, eller bekymre jer om, hvorvidt nogen finder ekstranøglen. Det giver færre bekymringer i din dagligdag. Det er også en fantastisk løsning, hvis I har en rengøringsdame, barnepige eller lignende, der jævnligt skal bruge en nøgle. I giver blot vedkommende koden, og så kan han eller hun komme ind i hjemmet.