På Coolmtb.dk finder du kræs til dig selv og din MTB

At køre på MTB er meget mere end blot god og hård træning. Det er også et spørgsmål om at have det rette udstyr og se rigtig ud. Man må ikke gå ned på udstyr, og man skal have det rette tøj til lejligheden. MTB er for mange en livsstil, der også omfatter tiden, hvor du ikke sidder på cyklen.

Helt enkelt. Når du dyrker MTB har du brug for masser af udstyr. Dette finder du på Coolmtb.dk. En af få shops, der har 100 procent fokus på MTB og ikke race. Her finder du ganske enkelt masser af kræs til dit selv og din MTB. Alt du finder på Coolmtb.dk er i høj kvalitet. Filosofien bag shoppen er kvalitet fremfor kvantitet. Folkene bag webshoppen går ekstremt meget op i, at deres produkter er i absolut topklasse samt at priserne i shoppen er fair. Sortimentet i Coolmtb.dk omfatter blandt andet det mest cool tøj og sko fra mærker som Troy Lee Designs, Dakine og Five Ten. Med disse brands er du sikker på at være godt dækket ind til at kunne få et udseende, der matcher dine ønsker.

Men hos Coolmtb.dk kan du også komme godt i gang med at dyrke MTB ved at finde frem til optimale ramme. Webshoppen har et udvalg i alle former for MTB-rammer fra mærker som Banshee og DMR. Og naturligvis kan du finde alt i udstyr og gear til at bygge din MTB. Dette også inklusiv skærme, dæk og slanger, sadler, hjul og pedaler. Du kan få hjelme fra blandt andre Troy Lee Designs og få sublime pasform og uovertruffen design. Coolmtb.dk fører alt du skal bruge af sikkerhedsudstyr til din sport. Du kan få knæbeskyttere, albuebeskyttere, rygskjold og nakkekrave. I webshoppen kan du finde vedligeholdelsesprodukter fra Juice Lubes. Dermed kan du lettere holde din cykel fri fra snavs og havde cyklen beskyttet og smurt. Til at fuldende dit look kan du få de mest cool googles fra Smith optics. Her får du over et super cool udseende og googles i en klasse for sig med komfort og i høj kvalitet. Du bliver ganske enkelt helt klar til at dyrke MTB via Coolmtb.dk.