På tur ud i det blå

Der er intet som en tur ud i skoven på en varm sommerdag. Man kan nyde solen, naturen og alle lydene. Og særligt i disse pandemitider har danskerne fået øjnene op for lange gåture og aktiviteter under åben himmel. Derfor er det også oplagt, at du tænker disse muligheder og aktiviteter ind i dine sommerferieplaner. Især hvis du er lidt usikker på, om vi mon får lov at rejse udenlands i år.

Her får du tre bud på ferieformer, der både er sjove, hyggelige og oplevelsesrige, og som helt sikkert vil give jer minder for livet.

Vandreture

Vandretur har virkelig vundet indpas gennem de sidste par år herhjemme. At pakke en rygsæk og drage ud i åbne landskaber til fods har sin charme, og så er det en fantastisk form for motion. Du kan gøre det helt rigtigt og tage af sted med telt, liggeunderlag og soveposer, eller du kan overnatte i et af de mange shelters, der findes rundt omkring i Danmark. Medbring en primus eller en trangia til at lave mad på, og nyd så bare den friske luft og de smukke landskaber.

Cykelferie

Cykelferie er for hele familien, og er virkelig en ferieform, der knytter bånd. Om I vælger at rejse med jeres ting på ryggen, eller om I køber et ekstra lad til cyklen, der kan holde alle jeres ting, er helt op til jer. Vi har gode cykelforhold i Danmark, så cykelferie er oplagt, hvis I kan lide frisk luft, natur og motion.

Rideferie

Er du rytter, kan du tage på rideferie, der byder på rideture til områder, hvor du ikke kan komme hen til fods. Medbring dine bedste ridestøvler og nyd din ferie på ryggen af en hest, der tager dig med på opdagelse i det danske land.