Pak smukt og unikt ind med cellofanposer

Hvis du har en butik, hvor du sælger mange små ting, der er lige til at spise, kan cellofanposer være en smuk og indbydende måde at sælge chokolade, småkager, slik og meget mere på.

Ligeledes er cellofanposer nemme at bruge og charmerende at se på, hvis du skal pakke gaver ind. Bare læg emnet i posen, luk og pynt med for eksempel bånd eller et flot kort.

I butikker kan poserne også bruges som en meget praktisk emballage. Eksempelvis til perler i løssalg, mindre smykkedele, knapper og lignende. De kan også bruges i forbindelse med selve salgskonceptet, hvor man fylder posen og sælger på vægt. Men en pose lavet af cellofan får du den perfekte indpakning eller opbevaring af dine produkter. Så ser det hele godt ud og er meget mere præsentabelt. Cellofanen giver nemlig glans og et skinnende klart og flot udtryk til de objekter, man putter i cellofanposerne. Særligt specialbutikker anvender hyppigt cellofan, da det giver et mere eksklusivt udtryk.

Cellofanposer

Flere størrelser og faconer

Forskellige størrelser giver dig mulighed for at bruge poserne til mange ting. Hvis bunden eksempelvis er firkantet, giver det mere plads og større rummelighed.

Hvad er cellofan?

Cellofan og cellofanposer er en knitrende film af cellulosehydrat. Det fremstilles ved at skabe en udstøbning fra en opløsning af cellulosexanthogenat. Det lyder måske som noget svært noget, men det kan anvendes til mange forskellige ting og er kendt for at være glansfuldt, et letvægtsprodukt og gennemsigtigt. Det er modstandsdygtigt over for olie og fedt, men det er som udgangspunkt ikke vandtæt.

Hvis du er på udkig efter cellofanposer, kan du tage et kig på Globifix.dk. De har et bredt udvalg af poser i cellofan i flere forskellige størrelser og kan levere inden for 1-2 dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *