Passer dit logo til din virksomhed?

Hvad er et logo?

Et logo er noget, som visuelt opsummerer kernen og værdierne i din virksomhed. Optimalt set, så tænker alle som ser dit logo på nogle helt specifikke ting hver, gang de ser dit logo. Det vil i så fald sige, at dit logo på bedste vis præsenterer din virksomhed.

Nogle logoer er så stærke, at alle personer får de samme associationer, når dit ser dit logo, uanset hvor i verden de kommer fra. Tænk bare på brands som Coca-Cola, Apple og Ferrari. Alle personer som ser et logo for ét af disse firmaer, vil tænke på henholdsvis læskedrik, diverse devices samt lækre biler.

Der er ganske vist skudt milliarder af kroner i markedsføring for disse brands, så du skal nok ikke forvente, at dit logo kan gøre dig lige så kendt overnight. 

Hvad skal du gøre nu?

Hvis du skal have et nyt logo, så skal du tænke over, hvad der repræsenterer dit firma. Og dernæst skal du tænke over, hvad der visuelt kan signalere de ting, som du gerne vil stå for. Det er lidt ligesom en suppeterning, hvor dit firmas værdier og kultur er kogt sammen til en lille fin visuel enhed, som bare udstråler det hele på én gang.

Okay, i virkeligheden er det slet ikke så nemt, som det lyder, og derfor er det også en god ide at gå til en fagmand inden for området.

Hvor finder du en dygtig fagmand? 

Du skal vælge én som er specialist i logo design, og her passer Greeneyesgrafisk.dk perfekt ind. Greeneyesgrafisk.dk har nemlig mange års erfaring i design af logoer, og har den unikke forståelse for, hvor vigtigt dit logo er for netop din virksomhed.

Greeneyesgrafisk.dk har skabt unikke logoer til et stort antal virksomheder, og er også klar til at trylle for dig.

Bliv glad for dit logo – og bliv set.