Piskesmæld – hvad kan du gøre?

Har du fået et kæmpe piskesmæld, som efterladt dig med smerter diverse steder rundt omkring i kroppen? At modtage et piskesmæld er skam ikke noget, man bare lige skal kimse af. Det er noget man skal tage alvorligt og få hjælp til.

Læs mere her for at se hvilke muligheder du eventuelt har.

Tag til en læge eller specialist?

Det kan sagtens være at du lige nu sidder med det spørgsmål; skal du egentlig rende til din egen private læge eller skal du tage direkte til en specialist. Du kan naturligvis godt kontakte en specialist direkte. Men ofte kan det bedre betale sig lige at tage en snak med lægen først.

Det kan nemlig godt koste en del, hvis man ikke får en henvisning fra sin egen læge om at tage til en specialist. Hvis du får denne henvisning bliver gildet betalt af staten.

Derudover kan det være at man ikke altid ved, præcis hvilken specialist man skal hive fat på hvis man har fået et piskesmæld og nu lider af smerter. Her kan din private læge tage en snak med dig om smerterne og tage et kig på området, hvor du fik et piskesmæld. Og derfra kan de vejlede dig videre til den rette.

Fungerer piller, akupunktur eller olier for dig?

I dag er der mange forskelle muligheder for at mindske smerter rundt omkring i kroppen. Det er en god ide hvis du er så åben som mulig og prøver dig frem med nogle forskellige metoder.

For mange mennesker fungerer det meget fint blot at tage nogle piller. Men nogle andre mennesker finder det ubehageligt at være afhængig af disse piller for at kunne døje med smerterne fra deres piskesmæld. Og derudover kan visse personer have nogle store reaktioner på denne medicin.

Alternativ kan man undersøge hvorvidt akupunktur, zoneterapi og meget mere kunne hjælpe.