Praktisk opbevaringstelt fra campingtur.nu

Når sommeren står for døren, og camping sæsonen lurer lige om hjørnet, er der mange camping entusiaster, som mærker landevejene trække. Camping livet er lig med frihed, afveksling fra hverdagens trædemølle, og afslapning på de mange lækre campingpladser rundt omkring i Danmark, Skandinavien og Nord Europa. For fritids campisten er det vigtigt at have camping udstyret i orden, så camping ferien kan forløbe gnidnings frit og uden de store katastrofer som for eksempel strøm nedbrud som følge af dårlige kabler, et defekt camping køkken, eller et utæt fortelt. Og for fastliggeren, som året rundt nyder godt af det frie campingliv, den skønne natur og den hyggelige stemning på camping pladsen, er det også vigtigt at have det rette tilbehør – og at det kan holde til de danske vejrlig, ikke kun i sommer halvåret, men hele året rundt.

Hos campingtur.nu har vi et stort udvalg af alt, hvad såvel fritids campisten som fastliggeren kan få brug for til sit liv som campist. Vi fører blandt andet opbevaringstelte i høj kvalitet. Typisk vil man som fastligger have andre ting at bruge den sparsomme plads i campingvognen på, end opbevaring af cykler, udendørs fodtøj, drikkevarer, gas flasker og andre fornødenheder – og selv hvis man er i besiddelse af et rummeligt fortelt, vil man nok frabede sig at have disse ting stående i sin ”dagligstue”.

Derfor anbefaler vi hos campingudstyr.dk, at man som fastligger anskaffer sig et godt og solidt opbevaringstelt. Vi fører et udvalg af disse – fælles for opbevaringstelte fra campingtur.nu er, at de er solide, holdbare og i et praktisk design, som muliggør opbevaring af store ting, som for eksempel cykler. De fritstående opbevaringstelte kan placeres hvor som helst i forhold til din campingvogn, og slutter 100 % tæt mod underlaget. Du kan således også anvende dit opbevaringstelt som et ekstra ”gæteværelse”.