Priskrig på dagligvarer — sådan får du overskud på kontoen

Kalenderen siger 2019, og for langt de fleste betyder det nye år en ny start. Sluttede du 2018 af med røde tal på bundlinjen, så er nytåret en oplagt mulighed for at gå økonomien efter i sømmene og endelig skabe overskud i hverdagen – og på bankkontoen.

En af de store udgifter i de flestes budget er posten husholdning, der typisk går til dagligdagsprodukter som mad, rengøring, vaskemiddel, personlig pleje produkter osv. Vi kan nok hurtigt blive enige om, at husholdningsartikler og rengøringsprodukter er en kedelig udgift. Ja for ikke at tale om, hvor frustrerende og spild af tid det kan føles, at stå i kø midt i ulvetimen fordi der ikke er mere tandpasta derhjemme.

Nemme sparetips til din hverdag

På fordelsklubben emma.dk er det faktisk lige før, at det bliver sjovt at købe dagligvarer. Her kan du nemlig shoppe helt almindelige husholdningsprodukter, som tandpasta og opvaskemiddel til vildt lave priser, og få det leveret gratis hjem til døren. Hos emma.dk går der nærmest sport i at shoppe billige produkter og gøre gode tilbud på fx opvasketabs.

Emma.dk har Danmarks laveste netpris på et bredt udvalg af produkter og dagligvarer. Som noget helt særligt finder du under kategorien priskrig dagligvare tilbud, hvor prisen er ekstra nedsat. Her finder du alt lige fra helt almindelige hverdagsprodukter til billige skønhedsprodukter.

Du finder blandt andet personlig pleje produkter fra American Crew og Gillette barberblad tilbud til mænd. Se også de mange skønne Clinique hudpleje tilbud, Max Factor og Marc Jacobs parfumer til kvinder. Slap af på sofaen og shop Pampers og Libero bleer på tilbud eller Natusan parfumefri produkter til baby hud. Er du klar til weekenden? Hos emma.dk finder du også billige Haribo slikposer, Tuborg og Carlsberg øl tilbud, samt de populære økologiske Urtekram krydderier og fødevarer.

Shop priskrig dagligvarer til medlemspris

Som Danmarks billigste fordelsklub giver emma.dk deres medlemmer mulighed for at købe dagligvarer fra sofaen til deres ”emma pris”. Emma pris er nemlig en særlig priskrigs pris, som alle medlemmer af emma.dk kan få glæde af, når de shopper billige produkter. Det er hurtigt og nemt at oprette sig som medlem. Bare læg din ordre på www.emma.dk, så er du automatisk medlem. Den første uges medlemskab er gratis, så du lige kan prøve det. Herefter koster det 85 kroner om måneden.

Så meget kan du spare på personlig pleje

Det er nemt og hurtigt at spare flere hundrede kroner som medlem hos emma.dk. Her kan du finde alle de nødvendige produkter, som man ikke kan undvære i dagligdagen til langt under butikspris.

Her til slut får du et overblik over, hvor meget du faktisk kan spare på emma.dk. Se gennemsnitspriser på et bredt udvalg af produkter her:

SUPERMARKED

Colgate tandpasta 16 kr.

Urtekram øko müsli 35,50 kr.

Palmolive håndsæbe 20 kr.

Neutral shampoo 26 kr.

Sanex shower gel 32 kr.

Libresse Daily fresh bind 30 kr.

Gillette venus barberblade 83 kr.

Total 242,5 kr.

EMMA.DK

Colgate tandpasta 9 kr.

Urtekram øko müsli 29 kr.

Palmolive håndsæbe 15 kr.

Neutral shampoo 19 kr.

Sanex shower gel 19 kr.

Libresse Daily fresh bind 15 kr.

Gillette venus barberblade 49 kr.

Total 155 kr.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *