Professionelle arbejdssko

Hvis du har et arbejde, hvor du er på fødderne det meste af dagen, så kan du garanteret nikke genkendende til at slutte dagen af med ømme fødder, trætte ben og ondt i ryggen. Det gælder især, hvis du arbejder inden for sundheds- eller socialsektoren. Derfor er det særligt vigtigt, at du investere i det korrekte fodtøj, der letter din arbejdsgang, så du udgår varige skader i fremtiden. Og det er her, Sanita træsko kommer ind i billedet.

Igennem mange århundrede var træskoen menneskets hverdagsfodtøj. Når du hører ordet træsko, associerer du det sikkert med ukomfortabelt fodtøj med stenhårde såler. Men disse tanker stemmer dog slet ikke overens med Sanita træsko. De skaber nemlig moderigtige og behagelige sko til både den hårdtarbejdende læge eller travle sygeplejerske. Sanita har nemlig mange års erfaring i at fremstille arbejdssko og træsko, der både er flotte at se på og ergonomisk korrekte for din krop at gå i.

En sko med mange fordele

Udover træsko, fremstiller de også stilrene clogs og behagelige arbejdssko. Som nævnt er alle sko fremstillet, så de er ergonomisk korrekte. Det gælder uanset, hvilken model du vælger. Desuden er de rigtig fleksible og anatomisk korrekt udformet, så de passer perfekt til fodens form. Sålen i skoen er både stødabsorberende og skridsikker. Mange af deres modeller er også udstyret med antistatisk materiale, antibakteriel sål og allergitestet skind. Det giver dig de bedste forudsætninger for, at dine fødder har det bedst muligt, selv på de rigtig lange arbejdsdage.

Hvem er Sanita?

I 1907 blev det danske mærke Sanita stiftet. Det var grundlæggeren bag, der stod for den allerførste fremstilling af det første par træsko, der vægtede håndværket, kvaliteten og materialet højt. Det er stadig det, der er i fokus for brandet her over 100 år efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *