Sådan finder du det rette staffeli

Et staffeli er et af dine vigtigste redskaber som maler – udover lærred, pensel, maling og ikke mindst en stor portion kreativitet selvfølgelig. Staffeliet holder billedet, mens du maler, og det er med til at gøre det meget nemmere for dig at male. Når du har begge hænder fri, kan du med den ene hånd holde på penslen, mens du med den anden kan måle op. Ofte kan du få meget ud af bare at måle op med hænderne og øjemål, når du maler noget. Medmindre du maler meget minutiøst og realistisk, vil et øjemål som regel være nok til, at du får de rette proportioner. 

Det behøver på ingen måde at være dyrt for dig at købe et staffeli. På webshoppen malericentralen-kreativ.dk kan du finde et stort udvalg af staffelier. Det er både staffelier, som du kan bruge, hvis du normalt maler mindre billeder og derfor plejer at sidde ved et bord, og store staffelier, som du kan stå ved eller sidde ved, når du maler. Det er med til at gøre, at du kan få et staffeli, uanset hvordan du foretrækker at male. 

Hvis du ofte tager ud for eksempel i naturen, kan du også få et staffeli, der er nemt at folde sammen. Så kan du lægge det bagi bilen og tage det med ud i skoven eller til stranden – eller du kan bare tage det med ud i haven. Foldestaffeliet er også smart, hvis du har et lille hjem, hvor der ikke er plads til, at dit staffeli står fremme hele tiden. Når det er hurtigt at folde sammen, kan du nemt pakke det væk, når du er færdig. 

Holder dine børn af at male, kan du på malericentralen-kreativ.dk også finde et staffeli, der passer til dem. Det er lavet, så det passer til dem i højden, og er også nemt at klappe sammen, når børnene ikke gider mere.