Sådan finder du det rigtige navneskilt til dit barns dør

Det kan være svært at finde ud af, hvad der vil være det helt rigtige navneskilt at hænge op på dit barns dør. Det kan derfor være en god ide, at du overvejer de forskellige muligheder grundigt, inden du kaster dig ud i dem. Vi har lavet denne miniguide til dit barns navneskilt i samarbejde med villavejen.com. De har et stort udvalg af navneskilte og andre ting til børn og har derfor stor erfaring med, hvordan du kan vælge det helt rigtige. 

1. Bogstaver der passer til dit barns navn – og dør

Hvis dit barn har et langt navn, er det vigtigt, at du får lavet et navneskilt i den rigtige skrtifttype, så hele navnet kan stå på dit barns dør. Omvendt er det også vigtigt, at dit barns navn ikke kommer til at se helt lille ud, hvis det for eksempel er et navn på tre eller fire bogstaver. Hos villavejen.com køber du bogstaverne enkeltvis og har flere forskellige skrifttyper at vælge imellem. Det gør, at du nemt kan finde den rette. 

2. Få hele navnet med

Når du bestiller navneskilte til døren, kan du ofte ikke bestille dobbeltnavne. Det er irriterende, men sådan er det desværre mange steder, også hos villavejen.com. Hvis dit barn har et dobbeltnavn, skal du altså lave to bestillinger, et med hvert navn. På den måde kan hele dit barns navn komme op på døren. 

3. Vælg et navneskilt i god kvalitet

Selv de sødeste børn ender med at smække med døren en gang imellem. Det er derfor en god ide, at du vælger et navneskilt til døren i en god kvalitet. På den måde er du sikker på, at det kan holde til det, hvis dine børn bliver sure eller leger lidt vildt. Hos villavejen.com er alle bogstaverne håndlavede. Det gør, at de er blevet tjekkede i forhold til kvalitet og holdbarhed.