Sådan holder du dit hår sundt

For rigtigt mange kvinder er håret en stor del af deres personlighed og udstråling. Derfor er der også stor krise, når man vågner med en dårlig hårdag, og håret bare ikke vil sættes. Håret kan med tiden blive meget medtaget, og miste sin glans og struktur. Det er derfor vigtigt, at man passer godt på sit hår, og giver det alle de rette forudsætninger. Læs mere om hvordan du holder dit hår sundt herunder.

Hæld dine produkter i andre shampoo flasker

Der er mange forskellige metoder, der er med til at holde dit hår sundt og friskt. En af disse metoder er at hælde sine produkter i andre flasker end den oprindelige. Rigtigt mange tror det ikke, men shampoo flasker, der købes i butikkerne, indeholder ofte en masse kemikalier og andet, der sætter sig i ens produkter. Du kan risikere, at dette overføres til dit hår. Undgå derfor altid at bruge den originale shampoo flaske. Skift i stedet til en naturlig shampoo flaske, som du kan finde flere stedet på nettet.

Brug gode og holdbare redskaber

En anden måde hvorpå du kan holde dit hår sundt og lækkert, er ved at bruge gode og holdbare redskaber. Dette kunne eksempelvis være en god føntørre, en rar hårbørste, et holdbart krøllejern og et stærkt glattejern. Dårlige stylingsredskaber kan skade dit hår langt mere, end det gavner.

Hold inde med hårbørstningen

Sidst, men bestemt ikke mindst, skal du forsøge at holde inde med din hårbørstning, hvis du ønsker at holde dit hår sundt. Selvom det kan være rart, og nødvendigt, at børste sit hår mange gange på daglig basis, er det ikke nødvendigvis det sundeste for håret. Når du børster håret nedefra og op, børster du olierne fra hovedbunden ud i håret, og du vil opleve at få fedtet og kruset hår – altså modsat den ønskede effekt af hårbørstning.