Sådan styler du din hovedbeklædning

Der kan være mange årsager til, at du går med hovedbeklædning. Men en ting er helt sikkert! Det behøver bestemt ikke at være kedeligt. Der er rigtig mange måder, hvorpå du kan give din hovedbeklædning et friskt pust. I dette indlæg får du en guide til, hvordan du kan gøre din hovedbeklædning ekstra stylish.

  1. Flere farver

Man skal være lidt modig for at kaste sig over en masse vilde farver, men der er ingen grund til at holde sig tilbage. Farvekombinationer og mønstre siger nemlig rigtig meget om dig som person, og så ser det dejlig muntert ud. Så giv den gas med farver og mønstre når du skal vælge din næste beklædning.

2. Gør brug af hårklemmer

Det er altså ikke kun håret, hvor du kan sætte dine hårklemmer og brocher. Det giver et rigtig fint twist at sætte hårklemmerne fast i din hovedbeklædning. Det er heller ikke mange steder, at man kan finde farverig hovedbeklædning til kvinder, så hvorfor ikke bruge tilbehør til at peppe looket lidt op?

3. Sammenflet to til en

Noget andet du kan gøre er at sammenflette eller sno to forskellige slags hovedbeklædninger sammen. På den måde giver du dem lidt struktur og volumen, hvilket ser rigtig fint ud. Du kan både gøre det med to forskellige farver, eller vælge én farve og kombiner med et mønster. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

4. Leg med dækkegraden

Du kan lege rigtig meget med, hvor meget din hovedklædning skal dække af dit hoved. Den kan både have en ”hale” helt ned til dine skuldre, men du kan også vælge at lave den som en form for et pandebånd.