Sjovt MaMaMeMo legetøj styrker og udvikler dit barns fantasi og kompetencer

MaMaMeMo er et dansk legetøjsmærke, der er produceret af AMleg, som så dagens lys i begyndelsen af 1960’erne. AM producerede fra begyndelsen dukketøj, men senere fik firmaet stor succes med at producere trælegetøj af høj kvalitet til børn og andre legetøjsprodukter fulgte siden hen. Så i dag omfatter MaMaMeMo legetøj både legemad lavet af træ, legetelte, filtmasker, balancecykler og legetøj til udeleg. MaMaMeMo legetøj stimulerer barnets fantasi og er også med til at styrke barnets sociale kompetencer.

 

Pop Up legetelte i fantasifuldt design er den perfekte hule

MaMaMeMo Pop Up legetelte fås i flere forskellige fantasifulde designs til både drenge og piger. Legeteltene er nemme at stille op, og de kan anvendes både indendørs og udendørs. For børnene er det sjovt at lave deres egen hule i legeteltet, hvor de kan slappe af og være i fred, eller de kan invitere legekammerater på besøg. Børnene kan lege, at de har deres helt eget hemmelige sted, og når de slipper fantasien løs, så kan de få mange sjove timer til at gå i legeteltet.

Barnet kan lave lækre måltider med MaMaMeMo legemad

MaMaMeMo legemad i træ har opnået utrolig stor popularitet, fordi produkterne ligner rigtige madvarer, som barnet kender fra køkkenet og supermarkedet. MaMaMeMo legemad i træ giver barnet mulighed for at lave lækre måltider og ’servere maden’ for familie og legekammerater. Sortimentet af legemad omfatter alle de produkter, som barnet kender fra køkkenet som f.eks. smør, frugt, mælk, grøntsager, ketchup, kakaomælk, smøreost m.m. Man kan desuden købe forskellige sæt med legemad som f.eks. morgenmadssæt, pitabrød med grøntsager-sæt, brødristersæt eller fastfood sæt. Derudover kan man få skærebrætter med kød, grøntsager eller frugt, så barnet kan lege, at det skære made i stykker og dermed styrke sine motoriske evner. Samtidig lærer barnet, hvordan madvarerne ser ud indeni.

Bredt udvalg af MaMaMeMo legetøj til favorable priser

MaMaMeMo legetøj kan fås i danske netbutikker, og Legehimlen.dk har et bredt udvalg af MaMaMeMo legemad og telte til favorable priser. Leveringen sker hurtigt i løbet af 1-3 dage, og handler du for mere end 489 kr., så er fragten gratis. Du optjener 5 %, hvis du er medlem af kundeklubben.