Skab julestemning med det helt rigtige tilbehør

Når julen er om hjørnet kan det mærkes alle steder: i storcentre, på gader og stræder, hos naboen, men allervigtigst: i hjemmet.

Der er intet så hyggeligt som at samles om at skabe julestemning i hjemmet, når december banker på. Måske banker julen på endnu tidligere hos jer, og det er der heller ingen skam i!

Til julehygge hører der mange elementer, og de kan se ganske forskellige ud – og heldigvis for det. Der er både designer-julehjerter, og dem der er lavet hjemme på stuebordet, arvestykker og hyggelige nisser i forskellige materialer.

Udover julepynten, som danner rammer for den helt store succes, er der mange andre ting, som vi glæder os til med julen. Hvis man er heldig følger der også juletræ med gaver under og et skønt julebord med al den mad, som hører til.

Et moderne julestel til dit julebord

Maden er en stor del af mange festlige begivenheder, men julen må være en af dem, hvor det virkelig er en vigtighed, at det er særledes godt. Derfor skal der dækkes et smukt julebord, og det kan du gøre med Kähler julestel – også kaldet Hammershøi.

Hammershøi julestellet fra Kähler er en forvandling af den klassiske hvide Hammershøi serie, som her er malet med nogle utroligt smukke motiver. Julestellet er splinternyt og tilføjer en moderne twist til den klassiske julefejring.

Stellet er fra år 2018 og blev i år 2019 lanceret med endnu flere dele. Kähler laver mange designklassiskere, og i Hammershøi-serien finder du blandt andet tallekner, krus, årskugler, kalenderlys og meget mere.

Du kan gå mere på opdagelse i Kählers julestel, og finde ud af hvilke elementer, der vil pryde julestemningen hos dig eller en anden, som du holder af. Så kan julen bare komme an!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *