Skab sydfransk idyl I hjemmet uden tidsrøveriet med kunstige oliventræer

Længes du også efter duften af friskhøstede druer og varme citrusfrugter? Oliventræer har det med at tage os tilbage til de sydfranske druemarker, hvor den eneste bekymring er, om det næste glas skal være rød, hvid eller rosé.

Selv den mindste grønne familieforøgelse kan øge hjemmeglæden og pifte en ellers anonym indretning op. Planter, og i særdeleshed oliventræet, kan dog være næsten ligeså krævende som andre levende familieforøgelser, og i en travl hverdag kan det derfor være svært at finde tid til at give dem den pleje, de kræver. Kunstige planter kan være et godt alternativ til de friske planter, eller fungere som et godt supplement, hvis du ønsker at huse mange planter i dit hjem.

Undersøgelser viser, at planter, friske men også kunstige, sænker stressniveauet og booster lykkefølelsen i hjernens mest centrale centre.

Med grønne omgivelser bliver du også bedre til at nytænke hverdagen og komme på nye idéer. Det skyldes, at farven grøn stimulerer kreativiteten og indbyder til både ro og aktivitet på samme tid.

Planternes evne til at fremme kreative tanker gør dem naturligvis perfekte til kontoret, hvor der ligger et stort pres på medarbejdernes præstationer, og derfor er et behov for stressnedsættende omgivelser. Planter skaber en hjemlig følelse, som er præsentabel og indbydende. Stemningen kan være med til at skabe psykisk velvære, lysne humøret og øge produktiviteten – både hjemme og på arbejdspladsen.

Nej, de ser ikke kunstige ud
Forestiller du dig stadig et sammenkog af grøn plastik og brune knækpinde, som kunne være taget ud af en lego duplo-æske, når du tænker på kunstige planter, kan du roligt sænke skuldrene igen. I dag findes der rigtig mange smagfulde, rå eksemplarer med naturlige detaljer, som gør kunstigheden svær at gennemskue for selv trænede øjne. Kunstigeplanter.dk har et udvalg af flotte oliventræer i sublim kvalitet, som giver alt det et naturligt oliventræ giver – bare uden visne blade, tør jord og tabte investeringer. Her skal der hverken vandes, luges eller støvsuges.

Overvejer du at investere i et flot træ til udestuen eller firmaet, er dermed ingen grund til at tøve. Heller ikke hvis du som de fleste af os gerne vil skåne miljøet og normalt gerne undgår plastik. Sammenligner man træets levetid med den mængde vand og gødning, der bruges ved dyrkningen af træplantager og levetiden af indendørs planter, er løsningen langsigtet den mest bæredygtige.

Det kunstige oliventræ fås i flere størrelser og kan med fordel pyntes med en flot krukke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *