Skal du bruge brænde, træbriketter eller flis m.m. – så se her

Træ er godt at fyre op med

Det har alle dage været godt at fyre op med brænde. Træet giver en rigtig god varme i din stue, og samtidig er det hyggeligt med ild i en pejs eller en brændeovn. Når du fyrer op med brænde, så kan du også skrue ned for andre varmekilder, som måske udleder mere CO2.

Men træ giver også andre varmekilder end brænde. Herunder kan du læse lidt mere om forskellige typer træbrændsel, samt et par andre ting du også kan bruge træ til. Du kan få det hele på Strandgaardsbraende.dk, så husk også lige at besøge deres hjemmeside.

Brænde

Vælg mellem ypperligt brænde i ask, birk eller bøg. Brændet er gennemtørt, når du modtager det, så det er lige til at smide i pejsen eller brændeovnen.

Træbriketter

Hvis du er lidt miljøbevidst, så er det en god ide at overveje at benytte træbriketter. EU har nemlig  givet træbriketter betegnelsen “CO2-neutrale”, og det er jo rart i en tid, hvor der er meget fokus på vores miljø. 

Og briketterne giver naturligvis også en god varme. 

Træpiller

Træpiller kan benyttes som et fornuftigt alternativ til opvarmning af din bolig i stedet for både olie og naturgas. De har den fordel, at de både er gode for miljøet og din pengepung.

Træflis 

Som du nok ved, så er træflis ikke en varmekilde. Til gengæld er det en yderst effektiv måde at holde ukrudtet nede. Træflisen lukker nemlig af for sollyset, så ukrudtet ikke har noget at leve af.  

Strøspån

Hvis du er landmand, så ved du at strøspån er gode til at strø i bokse, bure og stier. Det er med til at holde det hele tørt, og så binder strøspån også diverse gasser, hvilket giver et bedre staldmiljø.

Du kan få det hele hos Strandgaardsbraende.dk. De har produceret kvalitet siden 1995, og som kunde får du altid et produkt, som du kan være tilfreds med.

De leverer i hele Østjylland herunder eksempelvis Vejle, Silkeborg og Aarhus. Men du kan også bare kommer fordi og fylde bilen eller traileren op.