Skal du købe VVS-artikler? Spar penge

Det er muligt at spare penge på VVS- og elartikler

Du har helt sikkert hørt det før: Køb dine ting på internettet og spar penge. Mange går dog og tror, at det ikke gælder en bred vifte produktkategorier, men dette passer ikke. Det er muligt at købe 99,9% af hvad du kan forestille dig på internettet og til en billig pris.

 

Både for professionelle og private

Det er ikke nødvendigt at have CVR-nummer eller lignende for at spare penge på VVS- og elartikler, hvis du benytter dig af hjemmesiden vvsfittings.dk. Her er det muligt at købe billige varer for både privatpersoner og professionelle.

 

Fordelen ved at købe på internettet

Hvis du kun har handlet tøj og sko på internettet før, så er det en ny ting for dig at købe VVS- og elartikler på internettet. Du skal dog ikke være bekymret. Det er faktisk nemmere at købe netop disse slags varer på internettet, fordi man kender størrelsen – altid. En meter er en meter, en centimeter er en centimeter. Sådan er det dog desværre ikke med tøj og sko.

 

Hvad har VVS Fittings?

VVS Fittings har alt, hvad du skal bruge. De har et bredt sortiment. De har mange varer i kategorierne: VVS, el, befæstelse, belysning og lyskilder, værktøj, mm.

 

Fordelen ved VVS Fittings

Der er mange fordele ved at handle ved VVS Fittings: de har alt, de har gode priser og de leverer meget hurtigt. De leverer typisk inden for 1 dag, hvilket er overraskende hurtigt. Derudover får du som kunde gratis fragt ved køb over 1200 kr. – du sparer altså en masse penge på at købe det på internettet og så sparer du 85 kr. på fragt oveni. Hele handlen er sikret ved kryptering og skulle du ikke være tilfreds med varen, så er det altid muligt at returnere denne inden for 14 dage.