Skal du snart holde koncert?

Skal du stå for at sammensætte en koncert? I så fald er der også en del ting, som du lige skal have styr på, før koncerten går i gang. Læs med her for at se blot nogle af de ting som du i hvert fald skal have styr på.

Hvor er scenen?

Du skal først og fremmest have styr på dit scenepodie. Hvor er det helt præcist at scenen skal stå henne? Og hvor højt oppe skal denne være? Skal du eventuelt have noget mellemrum mellem scenen og dit publikum? I så fald skal du også have fat i noget jernhegn og lignende.

Hvis du ikke allerede har det du skal bruge til at opstille en scene, så skal du naturligvis bestille det hjem på nettet. Du kan finde en del forhandlere på nettet hvorigennem du kan købe et scenepodie og lignende. Prøv at sammenligne priser mellem disse enkelte forhandlere – så er du sikker på at du ikke bruger alt for mange penge.

Samtidig kan du lige undersøge hvorvidt den enkelte forhandler selv kommer ud og opstiller scenen for dig. Nogle gange tilbyder de dette når man køber eller lejer et scenepodie.

Sikkerheden skal være i orden

En anden ting du også skal have styr på, hvis du snart skal sammensætte en større koncert, er sikkerheden. Det er meget vigtigt at man ikke glemmer denne.

Alt afhængig af hvor mange mennesker man har samlet på én gang, så skal man trods alt tænke på hvor meget plads der er til den enkelte person. Man skal sørge for at folk ikke bliver trampet ovenpå. Og derudover kan der være en vis brandfare, som man skal være klar over og forholde sig til. Ofte vil det lokale, som man lejer til formålet, også have et bestemt antal, som må være inde i rummet af gangen. Det er simpelthen for brandfare skyld.