Skandinavisk finesse med Sand Copenhagen

Siden 1980’erne har modebrandet Sand Copenhagen leveret den ene stilfulde kollektion efter den anden til danske såvel som udenlandske kvinder. Designet er stilbevidst, elegant og fyldt med små, lækre detaljer, og det er dét, der gør brandet til et af de mest eftertragtede danske brands på markedet.

Den nuværende kollektion er ikke en undtagelse, og du finder smukke, blomstrede prints, lune striktrøjer og stramme jeans, når du kigger efter Sand dametøj på nettet eller i butikkerne. Lad dig friste af sæsonens lækkerier, og gå dagen i møde med et elegant og stilfuldt look.

Passer til mange kvinder

En af de særlige ting ved stilen hos Sand Copenhagen er, at den taler til mange forskellige typer kvinder. Tøjet er lækkert og strømlinet, og kombinationen mellem de rå og det feminine efterlader et udtryk, som passer godt til mange danske kvinder.

Kollektionerne skifter fra sæson til sæson men det er kendetegnende for brandet, at ikke er bange for at tilføre de enkelte styles dynamik i form af flotte prints eller fede detaljer – altid på en underspillet luksuriøs måde.

Smukke blomstrede prints

Når du siger Sand Copenhagen, siger du også smukke prints. Særligt blomstermotiver er gennemgående fra sæson til sæson og for nuværende er det den smukke kjole Abela, der i den grad er populær på gaderne. Og ikke uden grund. De smukke røde blomster lyser op i den mørke vinter, mens snittet er feminint og afslappet uden at det mister sin elegance. Kjolens mørke baggrund giver den et skær af noget maskulint, og alt i alt er det en kjole, du ikke kan undgå at forelske dig i.

Er du ikke til de mørke toner, så finder du også en lidt lysere udgave af blomsterprintet i kjolen Prosa Sleeve, der til gengæld har et mere løst og let fald i kombination med en høj hals, der falder lidt ned fortil.

Rå og stramme jeans

Er du til tidsløst design i en rå, maskulin udgave – måske som modspil til de smukke, blomstrede kjoler – så har Sand Copenhagen udviklet søstermærket “The Lab”, der har karakter og kant i sine designs.

I kollektionen finder du blandt andet fede, stramme jeans, der understreger dine kvindelige former på bedste vis, og som ikke mindst går perfekt sammen med sæsonens bløde, vamsede striktrøjer eller som kontrast til de mere feminine styles.

Uanset hvad du forelsker dig i hos Sand Copenhagen, kan du være sikker på at få en kvalitet og et look, der holder hele vejen igennem.