Skil dig ud med Núnoo

Du har sikkert set dem; taskerne med de sølv-nittede remme, markante lynlås-lommer på fronten og lækre skindkvalitet. Det er det danske taskebrand Núnoo, der står bag den populære taske, som efterhånden er set på mange kvindeskuldrer. Núnoo er kommet ind på markedet med fuld fart – og det er ikke helt uden grund. Det danske accessory-brand har siden starten i 2015 solgt tasker og punge i lækker kvalitetslæder, der får kvinder til at skille sig ud fra mængden. Nunoo tasker er nemlig ikke bare tasker. De er med til at understrege den danske og nordiske rå stil, der i den grad trender for tiden.

Taskerne fra Núnoo har et unikt design, og med modeller både i glat skind, ruskind og forskellige farver som klassisk sort, grå, flaske grøn og bordeaux har du mulighed for at skabe et rustikt udseende, uanset om du er klædt i jeans, kjole eller nederdel. Núnoo tasker er derfor i den grad til dig, der ikke er bange for at fremhæve et råt look, der får dig til at skille dig ud fra mængden.

Med Núnoos kollektion af forskellige tasker kan du nemt finde den model, der passer til dit behov. Prøv f.eks. Alimakka eller Mille, som er større modeller, du kan bruge i hverdagen til arbejdet, eller Stine, der er en mindre model, som passer perfekt til, når du skal i byen. Vil du virkelig give dit outfit kant, så prøv “disco” udgaven af enten Alimakka, Stine eller Helena, der med sin nittebesatte front ikke underspiller den rå tone. Uanset hvad du vælger, er alle taskerne fremstillet i samme høje skindkvalitet, der ikke går på kompromis med lækkerheden.

Så hvis du er på udkig efter en taske, der holder hele livet, har et lækkert design og til en fornuftig pris, så er en Núnoo taske det oplagte valg for dig.